Specificatiile lui Samsung Comeback au scapat pe web

3.046 ori
<b>Specificatiile lui Samsung Comeback au scapat pe web</b>Samsung Comeback este un telefon cu clapeta, care tocmai a fost scapat pe web, sub forma unor specificatii primite de catre Phone Arena de la un tipster anonim. PDF-ul "scapat" afirma ca terminalul este dotat cu tastatura QWERTY, camera de 2 megapixeli...

Samsung Comeback este un telefon cu clapeta, care tocmai a fost scapat pe web, sub forma unor specificatii primite de catre Phone Arena de la un tipster anonim.

PDF-ul "scapat" afirma ca terminalul este dotat cu tastatura QWERTY, camera de 2 megapixeli fara autofocus, slot pentru carduri microSDHC de pana la 16 GB, Bluetooth si display cu rezolutie WQVGA. Handsetul este adresat celor care scriu mesaje pe fuga, iar persoanele care achizitioneaza un Comeback nu se vor bucura de un pachet complet de accessorii.

In schimb, ei vor primi telefonul, un headset handsfree, un manual al utilizatorului si o serie de ghiduri de tot soiul. Handsetul va fi un quad band GSM si un telefon 3G single band branduit T-Mobile. Lista sa de specificatii va include si o baterie Li-Ion de 960 mAh, care asigura 5.5 ore de convorbire, memorie interna de 75 MB, Bluetooth Stereo, inregistrare vocala si GPS.

[Via: Phonearena.com]

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×