Apple App Store atinge 1.5 miliarde de downloaduri in doar un an

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.188 ori
<b>Apple App Store atinge 1.5 miliarde de downloaduri in doar un an</b>Apple App Store a implinit un an in weekendul trecut si cu aceasta ocazie, compania din Cupertino a oferit publicului statisticile oficiale, in legatura cu performanta portalului sau de-a lungul acestui prim an. Astfel, aflam ca App Store include peste...

Apple App Store a implinit un an in weekendul trecut si cu aceasta ocazie, compania din Cupertino a oferit publicului statisticile oficiale, in legatura cu performanta portalului sau de-a lungul acestui prim an.

Astfel, aflam ca App Store include peste 65.000 de aplicatii, create de peste 100.000 de developeri, iar cel mai impresionant este faptul ca portalul a atins 1 miliard 500 de milioane de downloaduri. Serviciul este disponibil in 77 de tari si este disponibil pe 2 tipuri de terminale: iPhone si iPod Touch.

Avand in vedere ca Apple a vandut in jur de 40 de milioane de unitati iPhone si iPod Touch pana acum, fiecare terminal are asociate 37.5 downloaduri si fiecare aplicatie a fost descarcata in medie de 23.077 ori. Practic, Apple nu are concurenta pe aceasta piata a softurilor mobile si ramane de vazut cine va ocupa locul 2: Palm Catalog, Android Market, Windows Marketplace sau serviciul similar BlackBerry.

[Via: iPhoneforum.ro]

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×