Specificațiile lui Samsung Galaxy Note III confirmate de o publicație din Coreea; Vine cu 3 GB RAM!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.751 ori
<b>Specificațiile lui Samsung Galaxy Note III confirmate de o publicație din Coreea; Vine cu 3 GB RAM!</b>Iată că avem din nou informații despre Samsung Galaxy Note III, de această dată de la o publicație din Coreea. Se pare că noul phablet va veni până la urmă cu 3 GB RAM, dacă ne luăm după Business Daily. &nbsp; Ei citează surse oficiale și...

Iată că avem din nou informații despre Samsung Galaxy Note III, de această dată de la o publicație din Coreea. Se pare că noul phablet va veni până la urmă cu 3 GB RAM, dacă ne luăm după Business Daily.

Ei citează surse oficiale și trebuie să recunosc că am mai auzit speculații cu privire la cantitatea de RAM de pe noul venit. Ni se confirmă și ce știam deja și anume că acest device va fi dotat cu un procesor Snapdragon 800, va veni cu suport LTE-A (150 Mbps) și va avea un display de 5.7 inch cu rezoluție Full HD.

Specificațiile lui Samsung Galaxy Note III confirmate de o publicație din Coreea; Vine cu 3 GB RAM!

Aceleași surse afirmă că Samsung a testat deja și o versiune cu ecran de 5.99 inch, dar a rămas la 5.7 inch, luând în calcul "reacția publicului la seria Galaxy Mega". Să deducem de aici ca modelele Galaxy Mega nu au fost primite prea bine? Mai aflăm că phabletul va avea margini foarte subțiri ale ecranului și Android 4.3 drept OS.

Oare unde se va opri goană după RAM pe terminalele Android?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×