Un celebru analist prezice vânzări slabe pentru Nexus 7 II și succes pentru Moto X

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.171 ori
<b>Un celebru analist prezice vânzări slabe pentru Nexus 7 II și succes pentru Moto X</b>Analistul Mingchi Kuo de la KGI este mai faimos pentru predicțiile sale legate de iPhone și iPad, decât cele pentru terminalele Android. Totuși, iată că el a făcut niște declarații interesante cu privire la două noi produse Android cu potențial...

Analistul Mingchi Kuo de la KGI este mai faimos pentru predicțiile sale legate de iPhone și iPad, decât cele pentru terminalele Android. Totuși, iată că el a făcut niște declarații interesante cu privire la două noi produse Android cu potențial de hit.

Expertul afirmă că un studiu realizat recent plasează livrările lui Moto X undeva la 5.5 milioane de unități, în creștere față de cele 3.5 milioane speculate anterior. Kuo citează surse din cadrul furnizorilor de componente, așteptările mari ale operatorilor din SUA și dispoziția Google de a cheltui jumătate de miliard de dolari pentru a promova acest handset.

Pe de altă parte, noul Nexus 7 are parte de estimări de doar 3.5 - 4 milioane de unități în 2013, cu 30-40% mai mici decât așteptările pieței, de 5-7 milioane. Motivele? Piața tot mai competitivă pe zona de tablete, în care până și iPad-ul a avut de suferi în ultimul trimestru. Vă reamintesc că Apple a vândut cu aproape 3 milioane mai puține iPad-uri în ultimele 3 luni decât se așteptau analiștii și decât anul trecut.

Așteptăm cu nerăbdare acest device în teste și credem că și în 2013 se va bate pentru primul loc în topul de sfârșit de an, în ciuda predicțiilor alarmiste ale deja celebrilor “analiști”.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×