Numele de cod al lui Samsung Galaxy Note 7 ar fi fost descoperit pe site-ul oficial Samsung: SM-N930F

2.393 ori
<b>Numele de cod al lui Samsung Galaxy Note 7 ar fi fost descoperit pe site-ul oficial Samsung: SM-N930F</b>Până la debutul oficial al phablet-ului Samsung Galaxy Note 7 ne mai desparte aproximativ o lună și jumătate, perioadă în care cel mai probabil vor poposi pe web și fotografii reale cu noul terminal. Între timp aflăm că dispozitivul pregătit de sud-coreen

Teoretic suntem cam la o lună şi jumătate de lansarea lui Samsung Galaxy Note 7, deci e de aşteptat să înceapă o avalanşă de scăpări despre acest model. Cea mai nouă are de-a face cu numele său de cod, care ar fi apărut în codul sursă al site-ului oficial Samsung.

Noul Note, cel mai probabil numit Samsung Galaxy Note 7 pentru a se alinia cu seria S7 ar avea codul SM-N930F. El apare sub formă de pagina UA Profile, care nu include totuşi absolut nici o informaţie despre device. Acest nume de cod e potrivit pentru Note 7, în ideea că Galaxy Note 5 avea codul SM-N920, Note 4 era SM-N910 şi tot aşa.

Vă reamintesc că îl aşteptăm pe noul phablet pe 2 august la New York, dotat cu un ecran cu muchii curbate, pe care vom putea scrie cu stylusul, dar având şi un scanner de iris şi un LED special pentru notificări Smart Glow. La bord ar trebui să se afle un procesor Snapdragon 823, 4 sau 6 GB RAM şi camera lui Galaxy S7, cu rezoluţie de 12 MP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×