Specificatiile lui Samsung Galaxy Q, scapate pe web?

1.509 ori
<b>Specificatiile lui Samsung Galaxy Q, scapate pe web?</b>Samsung Galaxy se va extinde ca serie de smartphone-uri, iar printre noile modele se numara si Galaxy Q, ale carui specificatii tocmai au fost scapate pe web. Cat de reale sunt acestea nu stim, dar observam ca avem de-a face cu un handset bine dotat. Noul...

Samsung Galaxy se va extinde ca serie de smartphone-uri, iar printre noile modele se numara si Galaxy Q, ale carui specificatii tocmai au fost scapate pe web. Cat de reale sunt acestea nu stim, dar observam ca avem de-a face cu un handset bine dotat.

Noul Samsung Galaxy vine cu un procesor Hummingbird de 1 GHz, 16 GB memorie interna, Bluetooth 3.0 si WiFi 802.11n. Terminalul ruleaza Android 2.2 din start si vine cu o camera de 8 megapixeli, plus una frontala de 1.3 megapixeli pentru videoconvorbiri. In vreme ce camera reprezinta un upgrade fata de modelul Galaxy S, ecranul a suferit un downgrade la S-AMOLED de 3 inchi, cu rezolutie de 720 x 480 pixeli.

Galaxy S folosea un urias display de 4 inchi, cu rezolutie de 800 x 480 pixeli. Avantajul lui Galaxy Q este prezenta unei tastaturi QWERTY printre dotarile sale si ne surprinde sa aflam ca telefonul ramane foarte subtire chiar si in aceste conditii, la doar 9.25 mm grosime. Acum va trebui doar sa aflam un pret si o data de lansare pentru telefon, eventual sa descoperim si o imagine cu acesta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×