Android 3.0 deja in teste pe Nexus One?

1.538 ori
<b>Android 3.0 deja in teste pe Nexus One?</b>Iata ca intram intr-o noua era a zvonurilor legate de Android, deoarece tocmai am descoperit prima imagine care atesta existenta lui Android 3.0 aka Gingerbread. Ne vine greu sa credem ca s-ar obosi cineva sa editeze in Photoshop o astfel de imagine, ea...

Iata ca intram intr-o noua era a zvonurilor legate de Android, deoarece tocmai am descoperit prima imagine care atesta existenta lui Android 3.0 aka Gingerbread. Ne vine greu sa credem ca s-ar obosi cineva sa editeze in Photoshop o astfel de imagine, ea parand mai degraba o scapare din partea unui norocos care testeaza Android 3.0 pe terminalul sau mobil.

Din cate stim pana acum, modelul din imagine este Nexus One, iar singurele persoane care ar putea avea acces la noul OS in acest moment sunt doar inginerii software care lucreaza pentru Google. E posibil ca gigantul motoarelor de cautare sa fi inceput testele noii platforme, cu cateva luni inainte de lansarea versiunii 3.0 a OS-ului.

In plus, aflam de pe Droid-Dog ca exista softuri benchmark care au detectat teste pe terminale ce ruleaza Android 3.0 (sau chiar 3.0.1 si 3.2). Sursa misterioasa care a dat aceste imagini publicitatii a promis ca va reveni cu detalii. Ce spuneti? Fals sau adevarat?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×