Specificațiile seriei de tablete Samsung Galaxy Tab 3 ajung pe web; Procesor dual core la bord?!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.173 ori
<b>Specificațiile seriei de tablete Samsung Galaxy Tab 3 ajung pe web; Procesor dual core la bord?!</b>Am mai asistat la diferite scurgeri de informații legate de viitoarea generație de tablete Samsung și anume Galaxy Tab 3, dar niciodată specificațiile nu au fost foarte clare. Ne așteptăm de fapt la un debut la MWC 2013, dar acesta nu s-a mai...

Am mai asistat la diferite scurgeri de informații legate de viitoarea generație de tablete Samsung și anume Galaxy Tab 3, dar niciodată specificațiile nu au fost foarte clare. Ne așteptăm de fapt la un debut la MWC 2013, dar acesta nu s-a mai concretizat și așteptam acum tabletele să sosească abia la toamnă, la IFA 2013.

Ei bine astăzi blogul grecesc techblog.gr a postat o serie de specificații ale tabletelor pe web, în versiunea de 8 și 10 inch. Se pare că Galaxy Tab 3 va avea două versiuni, deși știam că va exista și un model Galaxy Tab 3 Plus, despre care nu avem vreo informație aici. Sursa scăpării afirma că vom vedea produsele sosind pe undeva prin iunie/iulie, dar ca de obicei privim cu precauție astfel de zvonuri.

Galaxy Tab 3 10.1 rulează Android 4.1.2 și dispune de un procesor dual core de 1.5 GHz, 1 GB RAM, conectivitate 4G LTE și un display de 10.1 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli. Alte dotări includ camera de 3 MP în spate, cameră frontală de 1.3 MP și 16 GB memorie internă. Avem la dispoziție și slot microSD, DLNA, Bluetooth 4.0 și o baterie de 7000 mAh. Galaxy Tab 3 8 are același OS, procesor, camere și rezoluție, dar pe o diagonală de 8 inch. în plus beneficiem de 2 GB RAM și o baterie de 4500 mAh.

Credeți că Samsung va avea succes cu aceste modele dual core?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×