Specificatiile si data de lansare ale noului iPhone au scapat pe web!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.772 ori
<b>Specificatiile si data de lansare ale noului iPhone au scapat pe web!</b>Cei de la appadvice.com au fost abordati recent de o sursa apropiata de Apple, care le-a dezvaluit informatii detaliate despre noul iPhone, in special specificatiile si data de lansare. Sunteti curiosi? Aflati datele mai jos! Sursa a fost verificata de...

Cei de la appadvice.com au fost abordati recent de o sursa apropiata de Apple, care le-a dezvaluit informatii detaliate despre noul iPhone, in special specificatiile si data de lansare. Sunteti curiosi? Aflati datele mai jos!

Sursa a fost verificata de catre editorii site-ului si pare a fi una de incredere, dar este evident faptul ca nu se poate garanta precizia acestor informatii sau obtine confirmarea de la Apple. Astfel, aflam ca noul iPhone va sosi in variante de 16 sau 32 GB, cu preturi de 199, respectiv 299 dolari si ca noua versiune va incorpora o camera de 3.2 megapixeli, cu suport pentru inregistrare video.

De asemenea, noul iPhone va veni cu functii de editare video, suport pentru trimiterea de imagini si clipuri video prin MMS, un ecran OLED, o baterie cu 50% mai longeviva, o cantitate dubla de RAM si o putere de procesare de 2 ori mai mare. Specificatiile scapate pe web mai includ si un transmitator FM incorporat, un logo Apple in partea din spate, care se ilumineaza, un spate cauciucat al handsetului, o busola digitala incorporata, GPS si suport pentru navigare turn by turn.

In ce priveste data de lansare, aceasta a pare a fi 17 iulie 2009. Cea mai impresionanta functie a noului iPhone este cea care combina camera, GPS-ul, busola, senzorul de orientare si Google Maps pentru a identifica o anumita cladire sau zona a carei poza tocmai ati facut-o. Ce spuneti, sunt aceste informatii veridice sau doar zvonuri?

[Via: Appdvice.com]

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×