Microsoft trece serviciul My Phone in faza Open Beta

1.276 ori
<b>Microsoft trece serviciul My Phone in faza Open Beta</b>Microsoft a trecut ieri serviciul My Phone in faza open beta, iar daca numele acestuia nu va suna familiar, aflati ca My Phone este un serviciu gratuit care sincronizeaza smartphone-urile Windows Mobile 6 prin intermediul unui site web protejat de parola,...

Microsoft a trecut ieri serviciul My Phone in faza open beta, iar daca numele acestuia nu va suna familiar, aflati ca My Phone este un serviciu gratuit care sincronizeaza smartphone-urile Windows Mobile 6 prin intermediul unui site web protejat de parola, care poate fi accesat de pe orice PC.

Debutul oficial al serviciului a avut loc in cadrul showului Mobile World Congress 2009, de la Barcelona, cu cateva luni in urma. Orice posesor de terminal Windows Mobile 6.0 sau 6.1 va putea descarca aplicatia My Phone acum de la adresa myphone.microsoft.com. Serviciul va va permite sa va updatati lista de contacte, sa administrati calendarul sau pozele, sa adaugati noi sarcini pe lista dumneavoastra de activitati viitoare, sa efectuati cautari in lista de mesaje, sa editati documente, sa uploadati melodii sau clipuri video - toate de pe PC.

Orice schimbare efectuata contului dumneavoastra de pe PC va aduce un update automat pe telefon, sau puteti da click pe "sync" pentru a realiza aceasta sincronizare instantaneu. Microsoft considera acest produs o modalitate de a proteja informatiile personale ale utilizatorului de furt sau pierdere, dar si a de a transfera informatii pretioase pe un telefon nou achizitionat.

My Phone ofera un spatiu de stocare gratuit de 200 MB, iar Microsoft informeaza ca nu exista deocamdata planuri de a taxa utilizatorii sai. Exista si exceptii in cadrul procesului de sincronizare, de vreme ce My Phone nu va sincroniza contactele, intalnirile din calendar sau sarcinile daca aveti o conexiune activa cu un server Microsoft Exchange. De asemenea, serviciul nu va sincroniza datele stocate pe un card de memorie, informatiile din afara folderului My Documents, de pe telefon sau contactele de pe o cartela SIM.

[Via: Pcmag.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×