Spionaj industrial la Samsung! S-a furat tehnologie AMOLED!

1.362 ori
<b>Spionaj industrial la Samsung! S-a furat tehnologie AMOLED!</b>în cazul în care v-a mirat recent lansarea unui telefon cu tehnologie AMOLED, cum ar fi HTC One S sau câteva modele Sony, ei bine acestea ar putea fi rezultatul furtului de tehnologie de la Samsung. Nu acuzăm pe nimeni aici, dar trebui să aflați că...

în cazul în care v-a mirat recent lansarea unui telefon cu tehnologie AMOLED, cum ar fi HTC One S sau câteva modele Sony, ei bine acestea ar putea fi rezultatul furtului de tehnologie de la Samsung. Nu acuzăm pe nimeni aici, dar trebui să aflați că după ce a primit 168.544 de dolari, un fost cercetător Samsung Mobile Display a fost arestat în Coreea de Sud, pentru că a dezvăluit secretele companiei.

Alte 11 persoane i-au împărtășit soarta, iar echipa de cercetători oferise rivalilor Samsung detalii esentiale despre tehnologia ecranelor AMOLED. Toată lumea vrea aceste informații, pe actuala piața competitivă și primul nume care îmi vine în minte este LG. Spre exemplu, LG a lansat recent, simultan cu Samsung televizoare OLED de 55 inch, ceea ce sună dubios, dacă mă întrebați pe mine. în ce îl privește pe creierul acestei operațiuni, fostul cercetător Samsung a părăsit compania în noiembrie, fiind angajat de o firmă rivală.

Recent câțiva producători chinezi au avut o creștere neașteptată de producție a ecranelor AMOLED, ba chiar unele companii au început să construiască și fabrici pentru panourile OLED de generație viitoare, deci informațiile au fost cumpărate cu folos. Spionajul industria în Coreea este trecut cu vederea ușor, se pare, ba chiar încurajat de stat (neoficial). Să fi vândut specialistul și informații despre misteriosul ecran de tableta de 2500 x 1600 pixeli, al unui un posibil nou Galaxy Tab?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×