Twitter dă În judecată pe cei care fac cel mai agresiv spam

Autor:  | Publicat în:  Twitter 580 ori
<b>Twitter dă În judecată pe cei care fac cel mai agresiv spam</b>Twitter a crescut de la an la an. Nici nu știu cum ar fi mai corect să-l consider - serviciu de microblogging sau rețea socială. Are câte ceva din fiecare. Dacă îl folosiți știți despre ce este vorba. Ei spun că au peste 140 de milioane de...

Twitter a crescut de la an la an. Nici nu știu cum ar fi mai corect să-l consider - serviciu de microblogging sau rețea socială. Are câte ceva din fiecare. Dacă îl folosiți știți despre ce este vorba. Ei spun că au peste 140 de milioane de utilizatori. Vorbim poate de cel mai orientat serviciu spre mobile. Twitter permite postarea facilă de pe orice smartphone / telefon mobil și chiar printr-un simplu mesaj.

Din păcate din ce în ce mai mult spam își face locul și mă refer la tot felul de conturi fictive controale de un fel de robot ce-i permite să trimită mesaje random către conturile de twitter existente. Te invită să accesezi cine știe ce ofertă din spatele unui link ce nu se va dovedi în cele din urmă tocmai user friendly, ca și pe mail.

Twitter într-o postare pe blog spune că cele mai active 5 conturi de spam vor fi aduse în fața justiției și se vor aplica sancțiunile americane ce cu siguranță se vor lăsa cu ani de închisoare și plata unor sume consistente.

Cred că-și doresc mai mult să-i sperie pe cei ce încearcă să folosească twitter pentru beneficii materiale imediate. Vom vedea dacă și rezultatele vor fi pe măsură. Apelează și la utilizatorii serviciului spre a individualiza mai rapid pe cei care fac spam și a-i bloca mai repede.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×