Standardul WiMAX 2 va oferi viteze de download de pana la 1Gbps la finalizarea dezvoltarii sale

1.138 ori
<b>Standardul WiMAX 2 va oferi viteze de download de pana la 1Gbps la finalizarea dezvoltarii sale</b>Desi WiMAX nu pare a fi prins atat de bine pe cat se asteptau cei care au dezvoltat acest standard de conectivitate, deja aflam ca va exista si un succesor/upgrade pentru el. WiMAX 2 va oferi (teoretic) viteze de download de pana la 1 Gbps, asta daca...

Desi WiMAX nu pare a fi prins atat de bine pe cat se asteptau cei care au dezvoltat acest standard de conectivitate, deja aflam ca va exista si un succesor/upgrade pentru el. WiMAX 2 va oferi (teoretic) viteze de download de pana la 1 Gbps, asta daca totul merge conform planului.

In realitate, utilizatorul de rand va avea acces la o conexiune de maxim 100 Mbps, un salt impresionant totusi de la vitezele atinse de HTC EVO 4G in ziua de azi. In vreme ce acest standard va fi finalizat in noiembrie, ne intrebam ce operatori il vor adopta, avand in vedere ca marii jucatori din SUA (Verizon si AT&T) s-au orientat deja catre conexiuni LTE.

Hardware-ul compatibil cu WiMAX 2 va primi aprobarile oficiale in 2011 si vom vedea primele antene si echipamente de abia in 2012. Din fericire, acest nou standard va fi compatibil si cu terminalele WiMAX de prima generatie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×