Viteza 3G de 10 ori mai mare pe Google Nexus One, datorita unui nou ROM!

Autor:  | Publicat în:  Google 1.519 ori
<b>Viteza 3G de 10 ori mai mare pe Google Nexus One, datorita unui nou ROM!</b>Nimic nu parea neobisnuit atunci cand un nou ROM corean pentru terminalul Google Nexus One si-a facut aparitia... Ei bine acest ROM continea si o noua versiune de firmware baseband (32.41.00.32U_5.08.00.04), care creste semnificativ viteza conexiunii 3G...

Nimic nu parea neobisnuit atunci cand un nou ROM corean pentru terminalul Google Nexus One si-a facut aparitia... Ei bine acest ROM continea si o noua versiune de firmware baseband (32.41.00.32U_5.08.00.04), care creste semnificativ viteza conexiunii 3G de pe handset.

Firmware-ul mentionat anterior este identic cu cel de pe HTC Desire, disponibil prin update-ul 2.2 pe acest terminal. Cresterea vitezei conexiunii 3G a fost constata de catre numerosi membri ai comunitatii XDA Developers, care au postat pe forumul in cauza ca viteza lui Nexus One a crescut chiar si de 10 ori fata de cea normala.

Astfel, un utilizator a constatat ca in loc de 300Kbps, handsetul sau Nexus One a atins viteza de 3Mbps. Ce a urmat? Tethering-ul a nu mai putin de 3 computere din casa norocosului, toate acestea suportand browsing la viteza maxima. Sa fie acest update de fapt o coincidenta cu faptul ca in unele zone din SUA sunt disponibile conexiuni HSPA+, accesate de smartphone-uri ca Nexus One?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×