Startul vânzărilor lui Xiaomi Mi 6 se dă mâine; vedem câteva mostre foto între timp și modul Portrait în acțiune!

1.723 ori
<b>Startul vânzărilor lui Xiaomi Mi 6 se dă mâine; vedem câteva mostre foto între timp și modul Portrait în acțiune!</b>Mâine pe data de 28 aprilie se dă startul vânzărilor de terminale Xiaomi Mi 6, iar între timp noi avem ocazia să aruncăm o privire asupra unor fotografii realizate cu acest handset echipat cu cameră duală. Vedem și modul bokeh în acțiune și după cum

Flagship-ul Xiaomi Mi 6 va fi disponibil la vânzare chiar de mâine pe piața din China, telefon ce se remarcă prin procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și prin camera sa duală pe care o aduce la bord. Fix despre cameră vorbim astăzi și asta pentru că publicația indiană 91Mobiles.com a pus mâna pe o unitate de test Mi 6 și avem astfel parte de o primă serie de mostre foto realizate cu acest handset.

Xiaomi Mi 6

Vă amintim că Xiaomi Mi 6 sosește cu o cameră duală compusă din 2 senzori de 12 megapixeli, unul dintre aceștia optând pentru lentile telephoto ce aduc funcția de zoom optic 2x fără a pierde din detaliile cadrului. Exact ca în cazul lui iPhone 7 Plus, avem și aici un mod bokeh prin care putem blura fundalul și scoate astfel în evidență subiectul dorit. 

Xiaomi Mi 6

După cum vedeți în imaginea de mai sus, aplicația Camera preinstalată pe Xiaomi Mi 6 neoferă o serie de moduri precum Manual, Straighten, Handheld Twilight, GroupShot, respectiv Tilt-Shift. În partea de sus avem un buton portret, dar și un buton 1X/2X prin care putem comuta între captura standard și cea cu zoom.

Xiaomi Mi 6 mostra foto

În galeria de mai jos puteți vedea câteva capturi foto realizate de către camera duală pe care Xiaomi Mi 6 o oferă la pachet, imagini care la prima vedere se remarcă prin culorile naturale oferite. Există și o serie de imagini realizate folosind modul HDR, dar și o mostră foto unde este aplicat zoom-ul optic 2x care trebuie să recunoaștem, face o treabă foarte bună.

Nu în ultimul rând avem o fotografie unde este aplicat modul Portrait (bokeh) și rezultatele sunt chiar promițătoare. Așteptăm pe viitor ca acest smartphone să ajungă și pe masa noastră de teste pentru a pune la treabă camera duală cum se cuvine!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×