Xiaomi Mi 6 ar urma să vină cu zoom optic 5X; Avem şi primele mostre foto ale camerei sale duale

1.164 ori
<b>Xiaomi Mi 6 ar urma să vină cu zoom optic 5X; Avem şi primele mostre foto ale camerei sale duale</b>Potrivit celor mai noi informații ajunse în mediul online, se pare că smartphone-ul Xiaomi Mi 6 va oferi la bord și funcția de zoom optic 5x. De asemenea, tot astăzi avem ocazia să aruncăm o privire asupra primelor mostre foto realizate de către camera

Xiaomi Mi 6 a fost des subiect de zvonuri în luna martie şi cum am intrat în aprilie, suntem teoretic în intervalul debutului său. Ar trebui să sosească la mijlocul acestei luni cu puţin noroc, iar azi descoperim şi detalii despre camera sa, ba chiar şi mostre foto.

Xiaomi Mi 6

Se pare că Mi 6 ar urma să vină cu o cameră cu zoom optic până la 5X, ceea ce mă duce cu gândul la tehnologia dezvoltată de Oppo. Privim cu precauţie maximă mostrele furnizate de sursă, mai ales că uneori companiile producătoare sunt prea optimiste cu testele lor sau chiar folosesc camere DSLR. Între timp Mi 6 a fost listat deja la autoritatea de certificare chineză 3C, ceea ce înseamnă că ar trebui să vină în curând.

Xiaomi Mi 6

Vă reamintesc că va fi un terminal puternic, cu cameră duală şi cu procesor Snapdragon 835. De reţinut că aceste capturi din articol nu au date EXIF, deci le privim cu precauţie. Singurele inscripţii sunt "Shot with MI 6" şi "5X optical zoom". Imaginile vin şi cu două cercuri inscriptionate, ceea ce indică un setup dual camera pe Mi 6, după cum ştiam deja din teaserele Xiaomi.

E de aşteptat să vedem şi efecte Bokeh şi la prima vedere pot zice că se descurcă bine noul flagship, mai ales la colorit şi claritate. Ar depăși orice rival dacă se concretizeazp acel zoom optic 5X, mai ales daca nu vine la pachet cu un modul gros de cameră.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×