FaceApp Review (iPhone 7): am testat aplicaţia care te face bătrân sau femeie (digital) şi iată câteva idei (Video)

1.467 ori
<b>FaceApp Review (iPhone 7): am testat aplicaţia care te face bătrân sau femeie (digital) şi iată câteva idei (Video)</b>În ultima săptămână lumea şi-a făcut de cap pe Facebook postând fotografii modificate cu aplicaţia FaceApp. Softul îţi permite să te faci din bărbat femeie, să îţi adaugi un zâmbet sau să îţi vezi varianta bătrână, la nivel foto evident.

În ultima săptămână lumea şi-a făcut de cap pe Facebook postând fotografii modificate cu aplicaţia FaceApp. Softul îţi permite să te faci din bărbat femeie, să îţi adaugi un zâmbet sau să îţi vezi varianta bătrână, la nivel foto evident. Ca şi Prisma acest app vine din Rusia şi are în spate un AI şi cloud computing. Aflăm cum se comportă softul în prezentarea de mai jos.

FaceApp e gratuit in Play Store şi App Store şi e foarte intuitiv de folosit. Doar intraţi în aplicaţie, faceţi un selfie încadrat în conturul sugerat şi treceţi la modificări. Sau puteţi folosi fotografii din galerie. Greul e dus de serverele companiei, fondate de un fost angajat Yandex şi nu e nevoie să aveţi un smartphone ultra puternic. Folosind aplicaţia veţi putea să vă integraţi digital două perechi de zâmbete, care uneori dau pe lângă meşa găsită de sistem, mai ales dacă aveţi o formă atipică de faţă, fără o bărbie proeminentă.

Apoi există filtrul care va face mai tineri, dar aici e cam random treaba, unii oameni părând adolescenţi, alţii bebeluşi după aplicarea sa. Există şi o opţiune care înfrumuseţează si care e considerată cam rasistă, pentru că a albit unele persoane de culoare care au folosit creaţia ruşilor. Mai avem şi posibilitatea de a ne converti faţa în cea a unei persoane în vârstă, cu ridurile, pungile şi petele asociate, plus piei lăsate.

Aici se descurcă cred eu cel mai bine FaceApp, algoritmii săi predictivi anticipând într-un mod destul de bun modul în care vei arăta la bătrâneţe. Din păcate la mine rezultatele nu m-au flatat prea mult. Apoi ne-am convertit în femeie, probabil punctul slab al softului, pentru că uneori doar adaugă păr lung şi atât, alteori păstrează o parte din barbă sau strâmbă ochii persoanelor.

Chiar dacă aplicaţia e gratuită avem şi un IAP de 4 euro pentru a îi debloca potenţialul complet. După achiziţie se înlătură reclamele, dispar watermark-urile, putem selecta fete dintr-o fotografie de grup. Ne-am distrat în video review cu fetele lui Donald Trump, Gabriela Firea, , Andreea Esca, Mihai Bendeac, cu subsemnatul evident, dar şi cu ineditabilul Mitica Dragomir, care aparent nu e identificat de aplicaţie.

Mai e de lucru asta e sigur, dar băieţii sunt pe drumul cel bun. Îi acordăm lui FaceApp nota 7.5 din 10.

Puteţi descărca aplicaţia de aici:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×