Steve Ballmer despre Zune Phone

1.230 ori
<b>Steve Ballmer despre Zune Phone</b>La intrebarile puse in cadrul unui eveniment USA Today, Steve Ballmer (seful executiv al companiei Microsoft) a dezmintit zvonul conform caruia un telefon Zune se afla in lucru. "Nu este un concept pe care il veti primi de la noi" , a afirmat Steve...

La intrebarile puse in cadrul unui eveniment USA Today, Steve Ballmer (seful executiv al companiei Microsoft) a dezmintit zvonul conform caruia un telefon Zune se afla in lucru.

"Nu este un concept pe care il veti primi de la noi" , a afirmat Steve Ballmer, concis si destul de clar incat sa spulbere iluziile fanilor Zune si sa calmeze concurenta de la Apple. Totusi miliardarul nu a exclus varianta ca Microsoft sa produca un terminal mobil cu functionalitati specifice Zune. Ballmer a continuat, afirmand ca Microsoft se concentreaza la ora actuala pe Windows Mobile, adaugand ca Zune poate fi inclus in Windows Mobile, dupa cum ar putea fi si consola de jocuri Xbox.

O astfel de afirmatie poate face gamerii si cei ce asteapta iPhone cu sufletul la gura sa intre in fibrilatie... Un Xbox Phone este deja un SF mult prea frumos pentru realitatea cotidiana, unde se inregistreaza o avalansa de zvonuri legate de Google Phone. Ballmer a mentionat de asemenea ca nu doreste ca experienta mobila oferita de Microsoft sa fie definita doar de functii muzicale. Fiind carcotasi si rastalmacind vorbele sale, am putea spune ca nu am auzit un "Nu!" categoric la intrebarea legata de aparitia unui terminal mobil Zune. Sa ne asteptam la un Xbox-Zune-Windows Mobile Phone curand?!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×