Sprint si Verizon anunta aparitia lui BlackBerry 8830 World Edition

3.314 ori

In mod surprinzator, Sprint si Verizon au anuntat ieri ca urmeaza a fi lansat smartphone-ul BlackBerry 8830 World Edition. Cand un astfel de terminal cu potential se anunta la orizont, competitia devin acerba intre marii operatori. Dintre dotarile tehnice...

In mod surprinzator, Sprint si Verizon au anuntat ieri ca urmeaza a fi lansat smartphone-ul BlackBerry 8830 World Edition. Cand un astfel de terminal cu potential se anunta la orizont, competitia devin acerba intre marii operatori.

Sprint si Verizon anunta aparitia lui BlackBerry 8830

Dintre dotarile tehnice ale telefonului mentionam: un display TFT de 65.000 de culori la o rezolutie de 320 x 240 pixeli, 64 MB de RAM si un slot pentru carduri microSD de pana la 2GB. Tastatura QWERTY este vizibila in pozele de mai sus, iar terminalul va mai include si GPS, dar un procesor Qualcomm MSM6550. Mainile va vor fi menajate datorita comenzilor vocale disponibile, iar simturile va vor fi incantate cu functiile multimedia oferite prin intermediul unei noi versiuni de Media Player.

BlackBerry-ul 8830 de la Verizon va fi disponibil din mai la pretul de 299.99 $, dupa o reducere de 100 de $ si un contract pe 2 ani. Intre timp, o versiune mai aratoasa de la Sprint se va lansa in iulie, iar inregistrarile pentru acest model incep de astazi pe site-ul sprintenterprise.com. Pe cand o lansare "la comun" si din partea principalilor operatori din Romania, Vodafone si Orange?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×