Steve Hemmerstoffer a.k.a @OnLeaks le demonstrează scepticilor că randările sale sunt 100% autentice, bazate pe scheme CAD din fabrică

1.037 ori
<b>Steve Hemmerstoffer a.k.a @OnLeaks le demonstrează scepticilor că randările sale sunt 100% autentice, bazate pe scheme CAD din fabrică</b>O sursă respectată care ne aduce rapid randări 3D detaliate pentru smartphone-uri ce urmează a fi lansate pe piață este și @onleaks, pe numele său real Steve Hemmerstoffer. Acesta ne oferă imagini create pe seama schemelor CAD

@OnLeaks este numele unui zvonac celebru pe care îl amintim mai mereu aici pe Mobilissimo, asta de fiecare dată când apar online randări 3D detaliate pentru viitoare smartphone-uri ce se pregătesc de lansare. Pentru cei care nu știu, în spatele contului de Twitter cu pricina se află Steve Hemmerstoffer, persoană care reușește cumva prin intermediul surselor sale din cadrul Foxconn și Pegatron să pună mâna rapid pe schițe ale telefoanelor ce urmează a debuta pe piață.

Cele mai noi randări de genul bazate pe scheme CAD sunt cele asociate smartphone-urilor Pixel 3 și Pixel 3 XL, imagini pe care vi le-am prezentat și noi aici anterior și despre care credem că expun o realitate. Totuși, ca de fiecare dată, există și sceptici cu privire la autenticitatea acestor materiale, fapt ce îl îndeamnă pe @onleaks să vină cu o declarație sau lămurire dacă vreți.

OnLeaks

Alături de o schiță 3D detaliată pentru Pixel 3, el ne confirmă că de fiecare dată leak-urile sale au fost bazate pe planuri de calitate înaltă folosite în cadrul fabricilor unde produsele urmează a fi dezvoltate. Steve ne invită să tragem concluziile de pe seama acestei afirmații și de pe urma schemei pe care o vedem mai sus. 

Leak-uri @OnLeaks:

Personal cred că materialele dezvăluite de Steve sunt demne de încredere, asta pentru că el ne-a demonstrat de nenumărate ori că design-ul prezentat devine realitate. Aveți mai sus câteva exemple recente și în altă ordine de idei țin să amintesc și de disputa dintre @onleaks și @evleaks despre care puteți citi mai multe aici.

În acea situație descopeream că Evan Blass nu îl are deloc la suflet pe Steve și că așteaptă cu nerăbdare rezolvarea problemelor de securitate de la Foxconn și Pegatron pentru ca robinetul de scăpări sub formă de schițe să se închidă. Mai pe scurt Evan a făcut aici un hate speech, nefiind deloc entuziasmat de popularitatea crescută a rivalului său. Pe de altă parte, @evleaks îl apreciază pe @rquandt datorită abilității sale de a se adapta și evolua într-o sursă de încredere. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×