LG G7 primeşte randări bazate pe schiţele şi imaginile sale CAD, plus un video la 360 de grade

1.156 ori
<b>LG G7 primeşte randări bazate pe schiţele şi imaginile sale CAD, plus un video la 360 de grade</b>Pe seama imaginilor și schemelor CAD primite din partea producătorilor de huse, iată că @onleaks ne prezintă astăzi randări detaliate pentru flagship-ul LG G7. Acesta va fi încă un telefon cu decupaj în ecran și din câte putem vedea vor fi incluse

Suntem în acea etapă a scăpărilor lui LG G7, în care @OnLeaks e pus la treabă şi realizează o serie de randări complexe ale flagship-ului viitor. Se bazează pe schiţe şi imagini CAD pe care sursa le primeşte de obicei de la producătorii de huse. Acest proiect e realizat împreună cu TheMrPhone şi ce a ieşit aflaţi mai jos.

LG G7

Aceasta nu e deloc prima scăpare a lui LG G7/LG G7 Neo, cea mai celebră fiind cea hands on din culisele MWC 2018 aş zice. De atunci am aflat că handsetul va avea breton, cameră duală, corp din sticlă şi metal şi ecran cu aspect 19:9. Toate acestea se confirmă inclusiv în clipul la 360 de grade a telefonului de mai jos. Cu sandwich-ul de sticlă aş zice că LG merge la sigur, pe ruta urmată de iPhone X, Galaxy S9 şi HTC U11.

A se remarca modulul dual de cameră din spate, de această dată cu integrare verticală şi nu orizontală ca la LG G6 şi LG V30. Avem şi scanner de amprente integrat sub acel modul de cameră şi nu m-ar mira să aibă şi rol de buton Power, deşi parcă văd încă un buton lângă cele de volum în stânga, plus încă un buton fizic în dreapta. Poate e un buton pentru un asistent virtual, cine ştie... Jack-ul audio e păstrat, din fericire şi sunt şanse să vedem şi un chip Quad DAC aici.

LG G7 e aşteptat cândva în perioada aprilie-mai, iar designerul acestor randări afirmă că dimensiunile sale vor fi următoarele: 153.2 x 71.9 x 8.2 mm. E mai subţire decât Galaxy S9, dar dacă îi adăugăm şi protuberanța camerei ajunge egal cu S9, la 8.5 mm. Greutatea nu e cunoscută încă, dar ştim că telefonul va sosi cu procesor Qualcomm Snapdragon 845, 4 sau 6 GB RAM şi 64 sau 128 GB stocare.

În spate avem o cameră duală de 16 MP + 16 MP şi mă aştept ca şi camera selfie să aducă ceva special, mai ales că e şi scoasă în evidenţă de acel decupaj frontal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×