Google Pixel 3 și Pixel 3 XL se lasă admirate în randări bazate pe scheme CAD din fabrică

1.105 ori
<b>Google Pixel 3 și Pixel 3 XL se lasă admirate în randări bazate pe scheme CAD din fabrică</b>După o serie de randări mai mult sau mai puțin detaliate asociate smartphone-urilor Google Pixel 3 și Pixel 3 XL, iată că astăzi nimeni altul decât @onleaks vine cu materiale de calitate înaltă cu cele două dispozitive. Aflăm că acestea au fost

Încă de la sfârșitul lunii mai au început să apară și scăpările pentru smartphone-urile Google Pixel 3 și Pixel 3 XL, dispozitive pe care le așteptăm oficial abia prin octombrie sau poate mai devreme dacă marele G decide să atragă din publicul ce așteaptă noile modele iPhone.

Am văzut protecții pentru ecran asociate acestor telefoane, huse, randări ce prezentau variantele de culoare, ba chiar și fotografii reale ale unui prototip. Acum prin intermediul @onleaks privim asupra unor imagini 3D detaliate bazate pe scheme CAD din fabrică ce ar trebui să prezinte design-ul final al acestor terminale.

Ni se reconfirmă pe această cale faptul că varianta 3 XL va avea un ecran cu decupaj în partea de sus, în vreme ce Pixel 3 va păstra un look curat, dar cu margini sus-jos mai pronunțate menite să găzduiască difuzoare stereo. Suntem informați că modelul Pixel 3 va oferi un ecran de aproximativ 5.4 inch cu aspect 18:9 și că la nivel de dimensiuni acesta va măsura 145.6 x 68.2 x 7.9 mm (dimensiuni Pixel 2: 145.7 x 69.7 x 7.8 mm).

Pe de altă parte Pixel 3 XL se va bucura de un panou cu aspect 19:9 și diagonală de 6.2 inch, dimensiunile fiind următoarele 158 x 76.6 x 7.9 mm (dimensiuni Pixel 2 XL: 157.9 x 76.7 x 7.9 mm). Telefoanele vor avea o singură cameră foto în spate, scanner de amprente și aparent cameră selfie duală.

Primim port USB Type-C la bază, difuzoare stereo pe ambele și o zonă de sticlă în spate ce ar putea facilita încărcarea wireless. Ca dotări vom primi aici procesoare Snapdragon 845, 4 sau 6 GB RAM și variante cu maxim 128 GB spațiu de stocare flash. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×