Steve Jobs a avut dreptate! Adobe anunță "moartea" lui Flash Player pentru mobile

2.126 ori
<b>Steve Jobs a avut dreptate! Adobe anunță "moartea" lui Flash Player pentru mobile</b>Se pare că atitudinea lui Steve Jobs și a celor de la Apple împotriva Flash a fost justificată, deoarece chiar Adobe a anunțat cu doar ore în urma încetarea dezvotlarii lui Flash Player pentru mobile. Probabil de aici și faptul că Windows Phone...

Se pare că atitudinea lui Steve Jobs și a celor de la Apple împotriva Flash a fost justificată, deoarece chiar Adobe a anunțat cu doar ore în urma încetarea dezvotlarii lui Flash Player pentru mobile. Probabil de aici și faptul că Windows Phone 7.5 Mango nu mai include suport Flash, MS primind probabil un pont cu privire la direcția în care se îndreaptă Adobe.

După anunțul decesului lui Flash Player, Adobe a promis că va contribui la dezvoltarea lui HTML5, o platformă cu suport mai răspândit și cu funcții pe care Flash nu le poate oferi. Eforturile în direcția lui Adobe AIR vor rămâne în continuare, iar compania va lucra la Flash Player pentru sistemele desktop, deși personal nu îi dau nici acestei platforme o viață prea lungă.

Se pare că varianta Flash Player 11.1 pentru Android și BlackBerry PlayBook este ultima pe care o veți vedea vreodata pe terminalele voastre mobile, iar viitorul stă scris în HTML5. Dacă ar fi fost Steve Jobs aici să vadă câtă dreptate a avut... Ce părere aveți, ar fi făcut Jobs o declarație ironică la auzul acestei vești?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×