Nokia oferă șanse În plus dezvoltatorilor, pune la dispoziție zeci de mii de unități Lumia

1.071 ori
<b>Nokia oferă șanse În plus dezvoltatorilor, pune la dispoziție zeci de mii de unități Lumia</b>în ciuda trecerii Nokia la o nouă eră software, dezvoltatorii săi au rămas fideli brandului și continuă să aștepte reinventarea companiei. Răbdarea le este răsplătită de către finlandezi, care adopta atitudinea deschisă a Microsoft și este...

în ciuda trecerii Nokia la o nouă eră software, dezvoltatorii săi au rămas fideli brandului și continuă să aștepte reinventarea companiei. Răbdarea le este răsplătită de către finlandezi, care adopta atitudinea deschisă a Microsoft și este gata să pună la dispoziție 25.000 de modele Lumia 800 și 710 experților în domeniu.

și Microsoft a plusat la acest capitol, oferind la rândul său zeci de mii de telefoane dezvoltatorilor și celor interesați să îmbogățească platforma cu noi aplicații și idei bune. Pentru a primi unul dintre telefoanele Lumia trebuie să fii deja în programul Nokia Developer Champion sau Nokia Developer Launchpad, iar dacă este cazul vei primi în curând un email cu detalii despre modul în care poți obține un Lumia.

De asemenea, dacă te numeri printre cei care au pimit un Nokia E7 în perioada lunii februarie, vei primi cu siguranta telefoanele WP7.5 de la compania nordică, fără vreo cerere. Cei care sunt noi în comunitatea de dezvoltatori Nokia vor trebui să se integreze mai adânc în comunitate și trebuie să aibă la activ măcar un eveniment al companiei pentru a avea acces la noile telefoane.

Din păcate există aici și aspectul local.... deoarece România nu este inclusă în programul Microsoft App Hub, magazinul unde se postează aplicațiile pentru WP7.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×