Viitorul e flexibil! Nokia HumanForm este un terminal flexibil, bazat pe nanotehnologie (Video)

1.769 ori
<b>Viitorul e flexibil! Nokia HumanForm este un terminal flexibil, bazat pe nanotehnologie (Video)</b>Dacă la Nokia World 2011 am putut vedea în acțiune un telefon flexibil Nokia, care făcea zoom atunci când îndoiam ușor marginile sale, iată că există un alt concept și mai futurist, bazat pe nanotehnologie. Cunoscut sub numele de Nokia...

Dacă la Nokia World 2011 am putut vedea în acțiune un telefon flexibil Nokia, care făcea zoom atunci când îndoiam ușor marginile sale, iată că există un alt concept și mai futurist, bazat pe nanotehnologie. Cunoscut sub numele de Nokia HumanForm, acest proiect se axează pe flexibilitatea unui device care vine cu un format de design inedit.

Conceptul aparține celor de la Nokia Design și Nokia Research Center, iar acest telefon futurist vine cu un display touch și un design ce amintește de un termometru mai degrabă decât de un telefon. La prima vedere device-ul nu este prea atractiv, având în vedere că pe ecran încape cam un rând vertical de iconuri, care plutesc pe display.

Totuși, interesant e faptul că acest gadget permite manipulare fizică, astfel că îl veți putea îndoi și răsuci după pofta inimii, folosind aceste interacțiuni pentru a naviga în meniuri și a efectua diferite acțiuni în OS. Informațiile vor pluti pe ecran ca pe un fluid, fie că e vorba de statusuri din serviciile de socializare, notificări sau pagini web. Să fie acesta viitorul?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×