Steve Jobs da detalii despre iPhone si noul iPod

Autor:  | Publicat în:  Apple 975 ori
<b>Steve Jobs da detalii despre iPhone si noul iPod</b>Cu doar cateva saptamani inainte de lansarea oficiala a celui mai asteptat si controversat terminal mobil din ultimii ani, iPhone Steve Jobs a raspuns la cateva intrebari din partea publicului, cu entuziasm si optimism. Primele intrebari ale interviului...

Cu doar cateva saptamani inainte de lansarea oficiala a celui mai asteptat si controversat terminal mobil din ultimii ani, iPhone Steve Jobs a raspuns la cateva intrebari din partea publicului, cu entuziasm si optimism.

Primele intrebari ale interviului ne-au dezvaluit un Steve Jobs foarte entuziast, care era convins ca iPod si iPhone se vor vinde foarte bine si ca sunt niste produse exceptionale. De asemenea bossul Apple a mentionat ca sistemul de operare Leopard va fi lansat in octombrie si ca vom vedea o noua versiune de iPod cat de curand, cel mai probabil in 2008. De asemenea Jobs a vorbit despre industria muzicii, in paralel cu vanzarile online, downloadurile platite si iTunes.

Am aflat si motivul popularitatii companiei Apple, chiar din gura omului numarul 1 in cadrul firmei care a produs iPhone. Se pare ca secretul succesului vine din faptul ca toate companiile japoneze care produc gadgeturi stau foarte prost la capitolul productie de softuri. Aici intra in scena Apple, si Jobs a afirmat ca iPhone este de fapt o colectie de softuri de calitate, intr-un ambalaj genial. Tot de la bossul Apple am aflat ca noul terminal va rula OS X (partial doar - desktop email si alte cateva functii) si va folosi browserul Safari, considerat de experti drept cel mai bun la ora actuala.

Jobs a dezvaluit si o noutate care a fost pastrata in secret pana acum: YouTube pe Apple TV. Veti putea urmari orice clip de pe celebrul site, in sufragerie, iar Apple TV va inlocui treptat DVD-playerul, devenind un Internet player indispensabil si util. Pentru a folosi Apple TV aveti nevoie de iTunes, care s-a cumparat in aproximativ 300 de milioane de exemplare. Daca ar fi sa ne luam dupa atitudinea domnului Jobs am spune ca iPhone va fi un mega hit si ca Microsoft ar trebui sa renunte la orice idee de competitie cu Apple, dar oare stau lucrurile asa? Am vazut numerosi utilizatori postand pe tot felul de forumuri de specialitate replici care sustineau faptul ca iPhone va fi un esec... Sceptici au fost si inainte de iPod si iata unde s-a ajuns (100 de milioane de unitati vandute).

Cititi interviul pe: http://gizmodo.com/

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×