Steve Jobs declarat CEO-ul deceniului; iPhone declarat cel mai prost telefon!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.849 ori
<b>Steve Jobs declarat CEO-ul deceniului; iPhone declarat cel mai prost telefon!</b>Contrast puternic in titlu, care a si intrigat deja comunitatea fanilor iPhone, deci din capul locului trebuie sa linistesc spiritele si sa va invit sa cititi articolul (dealtfel foarte argumentat), de pe CNET UK, scris de Flora Graham! &nbsp; &nbsp;...

Contrast puternic in titlu (al carui subiect a si intrigat deja comunitatea fanilor iPhone), deci din capul locului trebuie sa linistesc spiritele si sa va invit sa cititi articolul (dealtfel foarte argumentat), de pe CNET UK, scris de Flora Graham!

Foarte scurt: redactorul CNET, probabil deranjat de iPhone-mania colegilor din redactie, expune coerent si argumentat principalele lipsuri si probleme ale terminalului Apple si insira neajusuri in principal legate de functionalitatea ca telefon a terminalului (calitate voce, semnal, baterie, faptul ca se incinge). Cu toate acestea, probabil pentru a nu supara prea tare fanii iPhone, claseaza telefonul Apple in topul listei din puct de vedere al fiabilitatii ca browser, media player si suport pentru aplicatii! Dar nu va iau placerea (sau neplacerea) de a citi chiar din sursa restul argumentatiei :)

Una calda alta rece (sau invers), iata ca nu toti scriu de rau despre Apple, ba chiar revista Fortune l-a desemnat pe Steve Jobs, "CEO-ul deceniului" si publica un scurt istoric al activitatii lui Steve in cadrul firmei, pe care daca inca nu-l cunoasteti, va invit sa il cititi! Merita!

Felicitari Steve, meriti premiul cu prisosinta!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×