Nokia si Rihanna, impreuna intr-un parteneriat muzical; perfecta pentru telefoanele cu touchscreen :)

1.748 ori
<b>Nokia si Rihanna, impreuna intr-un parteneriat muzical; perfecta pentru telefoanele cu touchscreen :)</b>Nokia tocmai a anuntat un nou parteneriat muzical cu grupul Island Def Jam si Universal Music Group International, proiectul purtand numele de Nokia Play 2010. Acest parteneriat presupune lansarea noului album al Rihannei, "Rated R" si streamingul live al...

Nokia tocmai a anuntat un nou parteneriat muzical cu grupul Island Def Jam si Universal Music Group International, proiectul purtand numele de Nokia Play 2010. Acest parteneriat presupune lansarea noului album al Rihannei, "Rated R" si streamingul live al concertului sau pe tot globul, in data de 16 noiembrie 2009.

Concertul va avea loc la Londra si va fi disponibil prin streaming live, Rihanna urmand sa cante pentru prima oara cateva melodii de pe noul sau album. Evenimentul va demonstra potentialul celor de la Nokia, dar si pe cel al grupurilor muzicale de a oferi publicului o conexiune cu artistul preferat, in acest caz prin www.nokia.com/rihanna.

Companiile implicate in acest proiect vor profita de cele mai noi tehnologii pentru a promova si transmite evenimentul in toata lumea. Astfel, bloggerii care vor participa la concert vor putea inregistra, transmite si impartasi momentele ale concertului fanilor din lumea intreaga, bazandu-se pe servicii de social networking.

Participarea fanilor la concert va fi oferita gratuit de Nokia Music Store, iar clientii Comes With Music vor putea descarca albumul Rated R in exclusivitate cu o melodie bonus, remixuri si alte continuturi aditionale.  Nokia va pune la dispozitia publicului si o aplicatie Rihanna si filmari din concertul sau prin Ovi Store.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×