Steve Jobs implicat in proiectarea lui iPhone 5? Iata parerea analistilor

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.039 ori
<b>Steve Jobs implicat in proiectarea lui iPhone 5? Iata parerea analistilor</b>Desi majoritatea celor care cumpara un iPhone 4S in aceste prime zile de la punerea sa in vanzare afirma ca vad achizitia drept un tribut pentru Steve Jobs, e posibil ca si urmatoarea generatie de iPhone sa fi fost creata de acelasi Jobs. Motivul invocat...

Desi majoritatea celor care cumpara un iPhone 4S in aceste prime zile de la punerea sa in vanzare afirma ca vad achizitia drept un tribut pentru Steve Jobs, e posibil ca si urmatoarea generatie de iPhone sa fi fost creata de acelasi Jobs.

Motivul invocat de fanii Apple este ca iPhone 4S este ultimul produs la care Jobs a lucrat, dar Ashok Kumar, analist la Rodman & Renshaw este sigur ca fostul CEO Apple ar fi lucrat si la iPhone 5. Acelasi analist se asteapta ca urmatorul terminal sa fie un adevarat hit si sa genereze o adevarata frenezie in jurul sau.

Expertul speculeaza ca urmatorul iPhone va fi mai subtire si avea un display mai mare, in vreme ce dimensiunile carcasei lui iPhone 4S vor ramane neschimbate. Evident, aceste zvonuri le-am mai auzit si inainte de debutul lui iPhone 4S, dar ele nu s-au adeverit. iPhone 5 va fi cel mai probabil si un smartphone LTE, iar o sursa apropiata din cadrul Apple afirma ca ar trebui sa ne asteptam la un design complet nou si la un proiect de amploare dedicat memoriei lui Steve Jobs.

Intrebarea e: daca iPhone 4S are astfel de vanzari/comenzi uriase, oare iPhone 5 cum se va descurca? Probabil ca va dobora recorduri din nou... Se va numi iPhone Steve 5?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×