iPhone X are o cerere mai mică decât se credea iniţial, conform unui nou studiu

1.427 ori
<b>iPhone X are o cerere mai mică decât se credea iniţial, conform unui nou studiu</b>Potrivit unui studiu recent realizat pe piață se pare că cererea pentru noul flagship iPhone X este mai mică decât se aștepta inițial. Descoperim faptul că acest terminal ce urmează a debuta comercial din data de 3 noiembrie nu este chiar

În ultimele săptămâni a apărut tot mai des teoria că iPhone 8 şi iPhone 8 Plus se vând prost pentru că toată lumea îl aşteaptă pe iPhone X. Mai nou se pare că şi primul iPhone cu ecran OLED e sub aşteptări, când vine vorba de cererea sa.

Un nou studiu realizat de către cei de la Bernstein indică faptul că vom avea o cerere mare pentru iPhone X, dar nu una uimitoare totuşi. Studiul a fost realizat pe un eşantion de 1112 posesori de modele iPhone, iar 48% dintre repondenţi au afirmat că erau încântaţi cu privire la iPhone X, în vreme ce doar 25% au declarat că au de gând să îl cumpere.

Practic încântarea şi curiozitatea depăşesc cu mult intenţia de achiziţie, asta a fost concluzia studiului. Nu e prima voce care susţine că iPhone X şi "cererea uriaşă" ce părea evidentă la anunţarea sa ar fi putea doar un nor de fum. Spre exemplu analistul Deutsche Bank Sherri Scribner scria la inceput de lună că optimismul din jurul lui iPhone X nu are nici o bază în realitate.

Vă reamintesc că iPhone X începe să se vândă de vinerea viitoare, de pe 3 noiembrie şi doar 2-3 milioane de unităţi sunt gata de achiziţie. Posibil să vedem persoane care stau la coadă la Apple Store şi Face ID supus la milioane de încercări de a prinde sistemul în offsaid. Dacă iPhone X va scăpa cu reputaţia intactă din aceste teste am putea vedea totuşi o cerere crescută, contrazicând şi analiştii cârcotaşi de mai sus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×