Stim pretul lui HTC HD7! Telefonul Windows Phone 7 soseste in Europa pe 18 octombrie

2.533 ori
<b>Stim pretul lui HTC HD7! Telefonul Windows Phone 7 soseste in Europa pe 18 octombrie</b>Multumita unui cititor wmpoweruser.com cunoastem acum atat data de lansare, cat si pretul unuia dintre primele smartphone-uri HTC cu Windows Phone 7 la bord. Este vorba despre HTC HD7, care va debuta in Germania prin operatorul O2 in data de 18 octombrie....

Multumita unui cititor wmpoweruser.com cunoastem acum atat data de lansare, cat si pretul unuia dintre primele smartphone-uri HTC cu Windows Phone 7 la bord. Este vorba despre HTC HD7, care va debuta in Germania prin operatorul O2 in data de 18 octombrie.

O2 Germania va vinde telefonul la pretul de 79 euro, impreuna cu un abonament pe 2 ani care va costa 20 de euro pe luna. Pentru 559 de euro veti putea achizitiona terminalul fara abonament. Mai aflam ca acest handset va sosi intr-o varianta de culoare neagra si suntem tare curiosi cum arata acest model, de vreme ce pana acum am avut parte doar de speculatii.

Cunoscut o buna perioada de timp drept HTC HD3, acest smartphone este vazut de multi drept urmasul lui HTC HD2, de la a carui lansare a trecut aproape un an. Ne asteptam ca diagonala ecranului lui HD7 sa fie de macar 4 inchi, iar terminalul sa fie dotat cu un procesor de minim 1 GHz, folosind o camera de 5 megapixeli (sau mai mult) si peste 8 GB memorie interna, plus 512MB RAM (minim).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×