Strategia HTC pe 2019: se va axa pe flagship-uri şi telefoane midrange, ar extinde seria HTC U12

1.422 ori
<b>Strategia HTC pe 2019: se va axa pe flagship-uri şi telefoane midrange, ar extinde seria HTC U12</b>HTC nu o mai aduce bine de câţiva ani şi în afară de HTC Vive nu ţin minte un produs care să fi fost hit în ultima vreme. Am crezut că va învesti în mod eficient banii primiţi de la Google anul trecut, dar nu văd semne de ameliorare

HTC nu o mai aduce bine de câţiva ani şi în afară de HTC Vive nu ţin minte un produs care să fi fost hit în ultima vreme. Am crezut că va învesti în mod eficient banii primiţi de la Google anul trecut, dar nu văd semne de ameliorare. Ei bine acum avem detalii despre strategia pe anul 2019.

Preşedintele HTC Taiwan, Darren Chen a făcut publice planurile firmei pentru anul viitor. Va încerca să îşi crească cota de piaţă şi profitabilitatea. Ideea este de a se axa pe zona high end şi midrange. Aflam la un moment dat că HTC U12+ ar putea să nu aibă un succesor direct, ci "altceva, complet diferit". Se pare că HTC vrea extindă ciclul de viaţă al lui HTC U12+ şi al altor modele U12 şi anul viitor.

Asta înseamnă că e posibil să vedem noi modele din gama U12. Oficialul a declarat la aceeaşi conferinţă şi că recent lansatul HTC U12 Life se vinde bine. Pe zona midrange HTC Desire 12s ar fi reprezentativ, deşi cu un procesor Snapdragon 435 e mai degrabă entry level. HTC speră ca midrangerele sale să îi aducă un boost de vânzări în perioada Noului An Chinezesc, când se cunoaşte un boom de cumpărături.

Taiwanezii continuă pe linia telefoanelor cu rol de portofel pentru cripto şi cu Blockchain, după modelul lui HTC Exodus 1, care e sold out deja. HTC a extins şi proiectul Vive, generând venituri din magazinul de conţinut, aplicaţii şi jocuri Viveport. Urmează o promovare agresivă a headsetului şi conţinuturilor. Dacă mă întrebaţi pe mine, aş sugera ca HTC să joace în zona telefoanelor de gaming şi să combine asta cu un serviciu de gaming în cloud, headset VR şi Blockchain.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×