Nu avem HTC U13 în 2019, ci "altceva", complet diferit

3.325 ori
<b>Nu avem HTC U13 în 2019, ci "altceva", complet diferit</b>E bizar că în ultima vreme plouă cu scăpări legate de Samsung Galaxy S10, câteva indicii despre Huawei P30 au început să apară, dar nu avem nici urmă de noutăţi din tabăra HTC. E drept că firma nu o duce prea bine, dacă ne uităm la veniturile sale, dar..

E bizar că în ultima vreme plouă cu scăpări legate de Samsung Galaxy S10, câteva indicii despre Huawei P30 au început să apară, dar nu avem nici urmă de noutăţi din tabăra HTC. E drept că firma nu o duce prea bine, dacă ne uităm la veniturile sale, dar azi a venit momentul să aflăm cum stăm cu HTC U13.

HTC a sărit peste trendul bretoanelor, decupajelor de orice fel şi peste cel al camerelor triple şi porţiunilor glisante. Ce e drept ei aveau camere duale frontale înainte să fie cool totuşi. Ei bine, informaţiile care tocmai au apărut online indică faptul că HTC nu va lansa flagship-ul U13 în primăvară, ci preferă să ne ofere un terminal midrange în acea perioadă.

În partea a doua a anului 2019 vom vedea "altceva", sau "ceva deosebit". Încă nu e clar despre ce e vorba, dar se discută despre o regrupare HTC şi pornirea de la zero cu un plan nou. Având în vedere că au jucat mult în zona Blockchain şi VR în ultima vreme, posibil ca de acolo să vină salvarea. Practic HTC U13 va fi înlocuit de un telefon midrange, iar HTC ar putea sta deoparte în cursa flagship-urilor din 2019.

Trebuie să vă amintesc că anul trecut HTC şi-a vândut o bună parte din secţiunea hardware către Google, primind un influx de cash de 1.1 miliarde de dolari. A redus semnificativ frecventa lansărilor de telefoane şi a mizat doar pe 2-3 modele pe an. Având în vedere apetenţa sa pentru risc, să nu vă mire dacă intră din plin în pliabile şi 5G, dacă tot se păstrează pentru a doua jumătate din 2019.

HTC a fost prima companie care a pus un skin custom peste Android, celebrul Sense, care a debutat în 2009 pe HTC Hero. A fost şi prima companie care a produs un telefon Android şi vârful său de ascensiune era prin 2011 T3. Pe atunci era cel mai mare producător smartphone din SUA, cu 25% cota de piaţă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×