Iată cum arată mecanismul rotativ al camerei lui ASUS ZenFone 6 la interior; JerryRigEverything face disecţia (Video)

1.521 ori
<b>Iată cum arată mecanismul rotativ al camerei lui ASUS ZenFone 6 la interior; JerryRigEverything face disecţia (Video)</b>După ce JerryRigEverything a făcut testul de rezistenţă pentru ZenFone 6, e acum momentul disecţiei, pentru a afla ce e la interiorul acestui device. Toată lumea e în special curioasă cum arată pe dinăuntru mecanismul

După ce JerryRigEverything a făcut testul de rezistenţă pentru ZenFone 6, e acum momentul disecţiei, pentru a afla ce e la interiorul acestui device. Toată lumea e în special curioasă cum arată pe dinăuntru mecanismul rotativ al camerei, atât de lăudat şi apreciat până acum. Apropo tocmai am publicat recenzia lui ZenFone 6 și vă invităm să o vizionați aici.

ASUS ZenFone 6

Observăm din start că spatele telefonului e lipit cu o grămadă de adeziv, poate chiar mai mult decât de obicei. Se remarcă întâi cablul care conectează cititorul de amprente de placa de bază. 7 şuruburi Philips fixează placa de sus. Incinta camerei rotative este acoperită de metal din ce vedem. Bateria iese destul de uşor, prin tragerea de acea "ureche' de plastic, poate chiar prea uşor.

ASUS ZenFone 6

Mecanismul camerei duale rotative este fixat cu 4 şuruburi, iar Jerry scoate întâi o ramă metalică din jurul acelui mecanism. Chiar şi fără ea camera se tot roteşte fără probleme. Vedem şi cum arată motoraşul şi o rotiţă zimţată conectată direct la el. Un cablu grosuţ conectează camera la placă de bază. Se pare că ASUS a folosit două plăci de bază pe acest device şi avem şi o cantitate generoasă de pastă termoconductoare. Placile fac un fel de sandviș.

ASUS ZenFone 6

Camera pare a fi greu de înlocuit şi reparat, dacă nu ai o anumită fineţe în detaşarea cablurilor sale. Cu această ocazie am aflat şi motivul pentru care camera stătea fixată aşa bine la testul de rezistenţă, cu un total de 8 şuruburi care o fixau în locul său. Sincer nu mă aşteptam ca mecanismul flip să fie atât de simplu, faţă de explicaţiile ASUS de la lansare.

E practic un motoraş care învârte o rotiţă zimţată, care ridică şi coboară camera. Motoraşul are cam mărimea a două bomboane Tic-Tac una lângă alta. Jerry se declară fan al construcţiei lui ZenFone 6, dar "sandvişul de motherboard-uri" i se pare ciudat. Atenţie şi la felul în care se ataşează conectorii după dezasamblare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×