Succesorul lui Sony Ericsson W880 "scapat" pe Internet

1.743 ori
<b>Succesorul lui Sony Ericsson W880 "scapat" pe Internet</b>Inca un telefon branduit Walkman si produs de Sony Ericsson se pare ca este gata sa fie anuntat, de vreme ce informatii neoficiale despre acesta au aparut online. Se pare ca avem de-a face cu un succesor al popularului Sony Ericsson W880. Terminalul,...

Inca un telefon branduit Walkman si produs de Sony Ericsson se pare ca este gata sa fie anuntat, de vreme ce informatii neoficiale despre acesta au aparut online. Se pare ca avem de-a face cu un succesor al popularului Sony Ericsson W880.

Terminalul, dotat cu o camera de 3.2 megapixeli este disponibil pe un site polonez, fiind vandut publicului local. Noul telefon include o camera video secundara destinata apelurilor video, pe langa cea deja mentionata, care nu stim daca va fi dotata cu autofocus. Acest handset misterios masoara doar 12mm in grosime, mai mult decat modelul W880, dar totusi rezonabil.

Succesorul lui W880 va opera in retele tri-band GSM si UMTS, suportand conectivitate Bluetooth si incluzand un port standard USB. Memoria interna a acestui telefon este inca necunoscuta, dar spatiul de stocare va putea fi marit cu ajutorul sloturilor Memory Stick Micro (M2). Informatiile puse la dispozitie de catre vanzatorul noului handset indica faptul ca interfata meniului acestui Walkman este aceeasi cu cea folosita in cazul celui mai bun camera phone Sony Ericsson, K850.

Toate aceste informatii pot fi considerate zvonuri intr-o mare masura, iar pretul urmasului lui W880 si data sa de lansare sunt inca necunoscute.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×