Telefonul Samsung Armani are un feature surpriza: feedback tactil

Autor:  | Publicat în:  Samsung 5.572 ori
<b>Telefonul Samsung Armani are un feature surpriza: feedback tactil</b>Puteti admira in imaginea urmatoare mult asteptatul Armani Phone, creat de Samsung, in colaborare cu celebrul designer italian. Unul dintre feature-urile sale surpriza este interfata sa, bazata pe feedback haptic. Terminalul este un tri-band 900/1800/1900...

Puteti admira in imaginea urmatoare mult asteptatul Armani Phone, creat de Samsung, in colaborare cu celebrul designer italian. Unul dintre feature-urile sale surpriza este interfata sa, bazata pe feedback haptic.

Terminalul este un tri-band 900/1800/1900 GSM, care include o camera de 3 megapixeli si un display QVGA touchscreen LCD de 2.6 inch si 262.000 de culori. Pe lista de feature-uri regasim suportul pentru Bluetooth 2.0 (A2DP), sloturi microSD pentru extensii de memorie si un browser Internet performant. De asemenea veti fi incantati sa aflati ca noul telefon Samsung suporta playback video si audio pentru fisiere in format AAC/MP3/WMA si MPEG-4.

Acel feedback haptic mentionat anterior este de asemenea prezent in cadrul interfatei telefonului, intr-un mod similar cu handsetul SCH-W559, lansat in China acum mult timp. Datorita acestei tehnologii, utilizatorii vor putea simti o usoara vibratie la fiecare atingere a unui icon de pe display. De mentionat este faptul ca Armani Phone seamana destul de mult cu LG Prada, iar terminalul masoara 87.5 x 54.5 x 10.5 mm si cantareste 85 de grame.

Data de lansare? Noiembrie pentru etern norocosii europeni!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×