T-Mobile a anuntat varianta lui BlackBerry Curve cu WiFi

2.283 ori
<b>T-Mobile a anuntat varianta lui BlackBerry Curve cu WiFi</b>RIM au decis ca ar fi cazul sa imbunatateasca deja performantul BlackBerry 8300 Curve, adaugandu-i GPS sau Wi-Fi (in functie de operator) si transformandu-l intr-un model upgradat cu numele 8310 sau 8320. T-Mobile a anuntat astazi lansarea variantei 8320,...

RIM au decis ca ar fi cazul sa imbunatateasca deja performantul BlackBerry 8300 Curve, adaugandu-i GPS sau Wi-Fi (in functie de operator) si transformandu-l intr-un model upgradat cu numele 8310 sau 8320.

T-Mobile a anuntat astazi lansarea variantei 8320, aceasta oferind serviciul UMA si un transfer de date rapid pentru a completa serviciile EDGE furnizate de operator. Terminalul este disponibil intr-o varianta "titanium" si una de culoare "auriu pal". Prin includerea suportului Wi-Fi in modelul Curve, acest BlackBerry devine cel mai bun telefon produs vreodata de RIM. Setarea retelei wireless pe acest terminal se poate face cu mare usurinta, fara a afecta optiunile si profilele presetate ale handsetului.

Conform ultimelor zvonuri, exista deja o serie de telefoane Curve disponibile in magazinele din SUA, iar lansarea noilor modele era programata pentru luna octombrie. Totusi, printr-o miscare surprinzatoare de marketing, T-Mobile a lansat noile variante Curve pe data de 24 Sep., la un pret de 249 dolari, cu abonamentul inclus. Ramane de vazut daca vom vedea in 2007 si in Romani acest terminal, avand in vedere popularitatea sa peste hotare.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×