Succesorul lui Sony Xperia XZ1 va aduce cameră duală, procesor Snapdragon 845 și 4 GB RAM

2.799 ori
<b>Succesorul lui Sony Xperia XZ1 va aduce cameră duală, procesor Snapdragon 845 și 4 GB RAM</b>La doar o zi de la descoperirea unor huse destinate viitoarelor modele de telefoane Xperia apar și ceva informații despre unul dintre aceste telefoane. Se vorbește despre un succesor pentru Xperia XZ1, terminal cu procesor Snapdragon 845

În cursul zilei de ieri vedeam o fotografie cu presupuse huse destinate viitoarelor telefoane Xperia, iar astăzi prin intermediul unui topic de pe Reddit aflăm câteva detalii despre unul dintre aceste dispozitive. Se vorbește despre succesorul lui Xperia XZ1 menționat aici sub numele de cod H8216 și vedem chiar două capturi de ecran cu posibila listă de specificații hardware pe care le vom vedea la bord.

Sony H8216

Descoperim că telefonul va opta pentru un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845, pentru 4 GB RAM și pentru 64 GB spațiu de stocare flash. Va avea o diagonală de 5.58 inch cu rezoluție Full HD (posibil indiciu că aspectul 16:9 se va păstra), o cameră frontală de 15 megapixeli și în mod interesant o cameră duală în spate.

Sony H8216

Aceasta va aduce snezori de 12 megapixeli și nu știm pe ce setup va merge Sony aici, existând câteva posibilități. Poate că japonezii vor aduce un al doilea senzor pentru capturi wide cum face LG, sau poate unul monocrom ca pe telefoanele Huawei ce oferă și zoom optic în același timp.

Rămâne să ne convingem pe viitor cum stă treaba la acest capitol și continuând cu dotările scăpate astăzi, mai aflăm că telefonul va aduce și baterie de 3130 mAh, suport dual-SIM și certificare IP65/68. Să vedem acum ce leak-uri vin în perioada următoare și dacă produsul are programat un debut luna viitoare la CES.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×