Un posibil Sony Xperia XA2 apare în benchmark-uri, cu procesor Snapdragon 630 şi Android 8.0 Oreo la bord

1.046 ori
<b>Un posibil Sony Xperia XA2 apare în benchmark-uri, cu procesor Snapdragon 630 şi Android 8.0 Oreo la bord</b>Recent în benchmark-uri și-a făcut apariția și smartphone-ul Sony Xperia XA2, telefon care aparent va trece la o soluție Qualcomm Snapdragon. Listarea cu pricina mai scoate la iveală și faptul că vom avea parte aici de o cameră

În ultima vreme au început să apară tot mai multe informaţii despre terminalele mobile ale anului 2018, ceea ce are sens, pentru că primele debuturi vor avea loc chiar la CES 2018 în primele zile din ianuarie. Ca atare nu ne miră să vedem deja informaţii despre un posibil Sony Xperia XA2, via o scăpare din benchmark.

Sony Xperia XA2

Sony îşi aduce de obicei telefoanele noi la MWC, dar nu ne-ar mira să vedem şi o apariţie la CES în SUA. Recent au apărut indicii că ni se pregăteşte un urmaş pentru Xperia XA1 Ultra, iar acum îl vedem şi pe un presupus Sony Xperia XA2, sub numele de cod H4133 apărut în GFXBench, cu dotări la pachet. Călcând pe urmele arătosului XA1, noul venit adoptă un ecran de 5.2 inch Full HD, procesor octa core Qualcomm Snapdragon 630 şi remarcăm că Sony a renunţat în sfârşit la chipset-urile MediaTek Helio P în gama Xperia XA.

După cum ştiţi Xperia XA venise cu un Helio P10, iar XA cu un Helio P20. Nou venitul Sony Xperia H4133 are Android 8.0 Oreo la bord, o cameră principală de 23 MP cu suport pentru captură video 4K şi o cameră frontală de 8 MP. Mai primim şi 3 GB RAM şi 32 GB stocare şi mă aştept fie la un ecran cu muchii înguste lateral, ca la Xperia XA1 şi XA, fie la o nouă abordare de design, tip 18:9 sau care taie şi muchia de sus şi jos.

Apariţia lui Android 8.0 Oreo la bord este evident binevenită. Aşteptaţi-vă la un preţ măricel în prima fază şi rezonabil la câteva luni după.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×