Huse destinate smartphone-urilor Xperia din 2018 sunt fotografiate; scanner-ul de amprente ajunge în spate

1.299 ori
<b>Huse destinate smartphone-urilor Xperia din 2018 sunt fotografiate; scanner-ul de amprente ajunge în spate</b>Vedem în acest weekend și un leak pentru viitoarele smartphone-uri Xperia pe care japonezii le pregătesc pentru debut la CES 2018 sau poate MWC 2018. Imaginea pe care o vedeți mai sus provine de pe platforma SlashLeaks

Pe final de săptămână descoperim pe Weibo o fotografie cu presupuse huse destinate viitoarelor smartphone-uri Xperia, modele pe care le așteptăm lansate fie la CES 2018, fie în cadrul târgului MWC 2018 din Barcelona. Nu știm exact denumirile acestor telefoane cărora le sunt adresate accesoriile, dar vedem că toate au un lucru în comun și anume un decupaj secundar sub camera foto principală din spate.

Sony Xperia 2018 huse

Fie este vorba despre unul pentru scanner-ul de amprente, fie vom primi o cameră duală pe aceste dispozitive. Se observă și decupajul pentru bliț-ul LED și cele pentru diferitele porturi de conectivitate precum jack-ul audio. În cazul în care într-adevăr avem în spate scanner de amprente, atunci sunt mari șanse ca telefoanele să adopte panouri 18:9.

Aveți mai sus și o randare a unui telefon Xperia realizată pe seama acestor huse și la prima vedere design-ul nu prea se aseamănă cu ce am văzut în leak-urile precedente. De asemenea în vreme ce pentru Galaxy S9 scăpările sunt la ordinea zilei, pentru aceste viitoare modele Xperia am avut doar câteva leak-uri pe ici pe colo. Poate că în perioada următoare vom da și aici de o avalanșă cu randări, certificări și toate cele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×