Super Preț pentru Asus ZenFone Max; telefonul cu baterie de 5000 mAh costă 699 la QuickMobile

Autor:  | Publicat în:  Asus 3.280 ori
<b>Super Preț pentru Asus ZenFone Max; telefonul cu baterie de 5000 mAh costă 699 la QuickMobile</b>Smartphone-urile cu baterii impresionante s-au aflat la mare căutare anul trecut, un astfel de model fiind și Asus ZenFone Max, telefon ce a primit de cur&acirc;nd și o recenzie detaliată marca Mobilissimo. Cu o baterie de 5000 mAh și cu un pachet...

Smartphone-urile cu baterii impresionante s-au aflat la mare căutare anul trecut, un astfel de model fiind și Asus ZenFone Max, telefon ce a primit de curând și o recenzie detaliată marca Mobilissimo. Cu o baterie de 5000 mAh și cu un pachet hardware mid-range, acest model se poate dovedi o soluție numai bună de luat în calcul.

Spunem asta și pentru că telefonul este vândut acum la un preț de doar 699 lei prin intermediul QuickMobile.ro, asta în situația în care alte magazine online comercializează produsul pentru sume cuprinse între 900 - 1000 lei. Pentru prețul plătit, telefonul ne aduce un display HD IPS de 5.5 inch, 2 GB RAM și un procesor Snapdragon 410.

Avem la dispoziție 16 GB spațiu intern de stocare + slot microSD, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu deschidere f/2.0, telemetru laser și bliț dual-tone. Regăsim și un senzor frontal de 5 megapixeli, conectivitate A-GPS, Glonass, OTG și suport 4G LTE. Puteți comanda produsul Asus ZenFone Max la un super preț de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×