Moto 360 de prima generaţie a început să primească actualizarea la Android Wear în varianta Marshmallow

Autor:  | Publicat în:  Motorola 887 ori
<b>Moto 360 de prima generaţie a început să primească actualizarea la Android Wear în varianta Marshmallow</b>&Icirc;n mod interesant se pare că smartwatchurile puţin mai vechi sunt gata să primească Android Marshmallow &icirc;naintea unor telefoane galonate ca Galaxy S6 Edge+ sau Galaxy Note 5. E vorba despre Motorola Moto 360 de prima generaţie, care are...

În mod interesant se pare că smartwatchurile puţin mai vechi sunt gata să primească Android Marshmallow înaintea unor telefoane galonate ca Galaxy S6 Edge+ sau Galaxy Note 5. E vorba despre Motorola Moto 360 de prima generaţie, care are deja în spate o vechime de peste un an şi jumătate.

Terminalul a primit varianta de actualizare Android Wear bazată pe Marshmallow, care a sosit deja pe Moto 360 2nd gen şi Moto Sport. Software-ul a ajuns cu această ocazie la versiunea Android 6.0.1, cu build MEC23I. Pentru a porni actualizarea aveţi nevoie de pairing cu un smartphone Android şi nu contează dacă respectivul model are Marshmallow sau nu.

Alte cerinţe sunt ca smartwatchul să aibă măcar 50% baterie, iar terminalul mobil să fie conectat la Internet. Printre noutăţile aduse de actualizare se număra funcţia Doze, care va economisi baterie, screen dimming, care umblă la luminozitate tot în favoarea bateriei şi noi gesturi de navigare. Permisiunile aplicaţiilor sunt mai bine administrate, există extra suport pentru clienţi de mesagerie şi noi limbi precum poloneză, olandeză, indoneziana şi mandarină.

Nu există suport pentru comenzi vocale, ceasurile Moto 360 first gen neavând această funcţie.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×