Super reduceri de CyberMonday la evoMAG.ro: HTC Radar costa mai puțin de 1000 lei!

1.772 ori
<b>Super reduceri de CyberMonday la evoMAG.ro: HTC Radar costa mai puțin de 1000 lei!</b>încă un val de reduceri ne lovește la puțin timp de Black Friday, astăzi datorită celor de la evoMAG, care ne pun la dispoziție produse cu prețuri reduse. Ni se promit reduceri cu până la 50%, iar această zi a discounturilor a început de azi,...

încă un val de reduceri ne lovește la puțin timp de Black Friday, astăzi datorită celor de la evoMAG, care ne pun la dispoziție produse cu prețuri reduse. Ni se promit reduceri cu până la 50%, iar această zi a discounturilor a început de azi, 5 decembrie la de ora 09.00. Incontestabil cea mai atractivă oferta este cea pentru HTC Radar, care costă doar 999 lei, in urma unei reduceri cu peste 30%.

Nici Samsung Galaxy W nu este de lepădat, telefonul primind o reducere de 11% și costând 1.159 ron. Este vorba aici despre un terminal single core cu procesor de 1.4GHz și Android la bord. Până și faimosul Galaxy S II are parte de o reducere, care îl aduce la prețul de 1.779 lei, în vreme ce gigantul Galaxy Note pe care l-am apreciat atât de mult costă acum doar 2.399 lei.

Ziua reducerilor continua sub motto-ul Cyber Monday Reloaded, prin care care evoMAG vă oferă produse cu livrare direct din stocul magazinului. Rețineți și că achizițiile se vor realiza în limita a unei bucăți produs/comanda/client în limita stocului. Ofertele atractive includ și un monitor full HD BenQ de 21.5 inchi, care costă doar 599 de lei sau un televizor Samsung de 51 de inchi care costă doar 2.099 lei.

Mai multe detalii aflați chiar de la evoMAG

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×