Symbian Anna pe Nokia E7 și N8 - În curând

Autor:  | Publicat în:  Symbian 1.962 ori
<b>Symbian Anna pe Nokia E7 și N8 - În curând</b>Patru modele cu Symbian S^3 așteaptă să primească Symbian Anna și mă refer la Nokia C6-01, C7, N8 și E7. îl au deja din momentul în care au fost achiziționat Nokia X7 și E6. Am văzut la lucru Symbian Anna pe X7 și mi s-a părut mai mult o...

Patru modele cu Symbian S^3 așteaptă să primească Symbian Anna și mă refer la Nokia C6-01, C7, N8 și E7. îl au deja din momentul în care au fost achiziționat Nokia X7 și E6. Am văzut la lucru Symbian Anna pe X7 și mi s-a părut mai mult o customizare a lui Symbian S^3 fără noutăți majore. Aș zice că este mai user friendly pe partea de touch cu icon-uri mai mari atunci când intri în ecranul de Home, dar când înaintezi în meniu observi că nu este o schimbare din temelii.

Browserul este ceva mai stabil - am avut ocazia să văd pe Nokia X7. în rest este cam aceeași Mărie cu altă pălărie.  O să vedem în orele următoare dacă devine disponibil și în țara noastră și cum se comportă ca stabilitate. A durat ceva până Nokia a pregătit Anna. Următoarea versiune a Symbian se va numi Belle.

Symbian Anna pe Nokia E7 și N8 - În curând

Mi-aș dori să găsesc o mai mare stabilitate în ce privește downloadul de aplicații din Ovi Store.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×