Symbian devine SYMBEOSE, paraseste telefoanele mobile?

1.224 ori
<b>Symbian devine SYMBEOSE, paraseste telefoanele mobile?</b>In ciuda pierderii suportului din partea Sony Ericsson si Samsung, Symbian continua sa evolueze si sa se transforme. Platforma nu va mai fi dezvoltata sub forma OS-ului Symbian^3/4, ci va fi transformata in priectul SYMBEOSE, conform Symbian Foundation....

In ciuda pierderii suportului din partea Sony Ericsson si Samsung, Symbian continua sa evolueze si sa se transforme. Platforma nu va mai fi dezvoltata sub forma OS-ului Symbian^3/4, ci va fi transformata in priectul SYMBEOSE, conform Symbian Foundation. Denumirea este o prescurtare pentru "Symbian - the Embedded Operating System for Europe".

Acest proiect este bazat pe o investitie europeana de 22 milioane de euro, care are ca scop mutarea platformei pe terminale conectate la Internet, integrarea pe sisteme bazate pe cloud computing si noi tipuri de platforme hardware. Asta nu inseamna ca Symbian va parasi telefoanele mobile, sau cel putin nu deocamdata.

Vestile sunt bune pentru dezvoltatorii Symbian, care vor avea la dispozitie un portofoliu mai amplu de terminale si gadgeturi pe care vor rula aplicatiile lor. Proiectul SYMBEOSE se afla sub aripa unei aliante din care fac parte producatori de terminale mobile, hardware, aparate electronice si electrocasnice, operatori de retele mobile, dezvoltatori de aplicatii, universitati si institute de cercetare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×