Google isi deschide birou in Romania, condus de un fost director Microsoft

2.160 ori
<b>Google isi deschide birou in Romania, condus de un fost director Microsoft</b>Google isi va creste prezenta in Romania prin deschiderea unui birou local in tara noastra, incepand cu aceasta luna. Filiala romaneasca a gigantului motoarelor de cautare va fi condusa de catre Dan Bulucea, fost business si marketing director la...

Google isi va creste prezenta in Romania prin deschiderea unui birou local in tara noastra, incepand cu aceasta luna. Filiala romaneasca a gigantului motoarelor de cautare va fi condusa de catre Dan Bulucea, fost business si marketing director la Microsoft Romania, conform dailybusiness.ro.

Mai aflam de la Orlando Nicoara ca Yahoo isi urmeaza inca o data rivalul pe aceeasi cale, urmand sa lanseze o versiune in limba romana a site-ului sau, pentru care cauta manager. Revenind la Google, compania are deja 10 produse localizate pentru utilizatorii din tara noastra, printre care Google Maps, Google Apps, Google Translate, AdWords si AdSense. Compania americana doreste sa ofere utilizatorilor si companiilor romanesti instrumente in limba locala si sa impulsioneze cresterea afacerilor cu ajutorul Internetului.

Biroul din Bucuresti se va axa pe dezvoltarea afacerilor si implementarea strategiei Google in tara noastra, plus colaborarea cu firmele locale si vanzarile de publicitate. In tabara adversa, Yahoo se pregateste sa numeasca un country content manager pentru Romania, conform lui Mihai Fanache, manager Media Cafe (reprezentant de vanzari Yahoo in Romania).

Noul angajat se va ocupa de site-ul ro.yahoo.com, care urmeaza sa fie lansat pana la finalul anului.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×