Synaptics Fuse, telefonul concept bazat pe noi metode de interactiune (Video)

1.554 ori
<b>Synaptics Fuse, telefonul concept bazat pe noi metode de interactiune (Video)</b>Unul dintre cele mai interesante concepte prezentate la MWC 2010 a fost Synaptics Fuse. Acest handset a mai fost prezentat si la CES 2010, dar acum el este mai aproape de finalizare ca oricand. Ceea ce vedeti mai jos este prototipul lui Fuse: &nbsp;...

Unul dintre cele mai interesante concepte prezentate la MWC 2010 a fost Synaptics Fuse. Acest handset a mai fost prezentat si la CES 2010, dar acum el este mai aproape de finalizare ca oricand. Ceea ce vedeti mai jos este prototipul lui Fuse:

Conceptul din spatele acestui terminal se bazeaza pe faptul ca nu intotdeauna va fi de ajuns o tastatura si un touchscreen pentru a controla un handset. Astfel, Synaptics Fuse foloseste diferiti senzori si noi tehnologii pentru metode alternative de nput. Conceptul vine cu un ecran touch, accelerometre, un trackpad in partea din spate si senzori de presiune laterali.

Synaptic Fuse

Daca veti strange telefonul in mana si apoi il veti inclina el va face scroll in meniul principal, iar o strangere scurta depistata de senzorii de presiune va trece de la aplicatia curenta la ecranul Home. Puteti si sa treceti un deget peste trackpadul din partea din spate si veti vedea cum iconurile ies in evidenta pentru a arata in ce zona se afla degetul dumneavoastra.

Fuse suporta si feedback haptic, iar grafica handsetului este una 3D, cu widgeturi care "cad" atunci cand inclinati telefonul si numeroase efecte placute privirii. Iata si un clip video cu aceasta impresionanta tehnologie, care ar putea fi putin prea solicitanta pentru utilizator, de vreme ce fiecare gest, cat de mic, este o metoda de input:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×