Allview F1 X-perience, dual SIM inteligent prezentat la MWC 2010

3.653 ori
<b>Allview F1 X-perience, dual SIM inteligent prezentat la MWC 2010</b>Printre companiile prezente cu o saptamana in urma la MWC 2010, in Barcelona s-a numarat si Allview, cu al sau smartphone dual SIM F1 X-perience. Compania autohtona a colaborat cu americanii de la Bitstream Inc, detinatoare a browserului Bolt, pentru a-l...

Printre companiile prezente cu o saptamana in urma la MWC 2010, in Barcelona s-a numarat si Allview, cu al sau smartphone dual SIM F1 X-perience. Compania autohtona a colaborat cu americanii de la Bitstream Inc, detinatoare a browserului Bolt, pentru a-l implementa pe noul handset.

Allview F1 X-perience vine cu un design elegant, suporta conectivitate WiFi, TV analog (cu functie de inregistrare) si foloseste un meniu customizabil. Jocuri 3D, efect voce si mesagerie vocala sunt de asemenea pe lista de specificatii, impreuna cu servicii de socializare, browserul Bolt, streaming media, YouTube, Picasa, Flickr si Google Calendar.

Terminalul incorporeaza un display touch de 3 inchi cu feedback tactil, widgeturi si suport drag and drop. Browserul Bolt ofera o experienta unica de navigare pe web si o viteza impresionanta, in comparatie cu produse similare de pe piata telefoniei mobile. Trebuie sa mentionam ca vom primi in curand telefonul dual SIM Allview F1 X-perience in teste si astfel veti putea afla mai multe despre el.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×