T-Mobile G2 (HTC Desire Z) versus Google Nexus One (Video)

1.994 ori
<b>T-Mobile G2 (HTC Desire Z) versus Google Nexus One (Video)</b>Cei de la IntoMobile au realizat recent o comparatie intre mult-asteptatul T-Mobile G2 (aka HTC Desire Z) si Google Nexus One. Ce a iesit puteti afla in randurile de mai jos si puteti vedea filmat in clipul urmator. Cei care viseaza la o tastatura QWERTY...

Cei de la IntoMobile au realizat recent o comparatie intre mult-asteptatul T-Mobile G2 (aka HTC Desire Z) si Google Nexus One. Ce a iesit puteti afla in randurile de mai jos si puteti vedea filmat in clipul urmator. Cei care viseaza la o tastatura QWERTY pe Nexus One, vor fi incantati sa afle ca G2 le raspunde acestei cereri si ofera chiar si ceva in plus.

Principala diferenta dintre cele 2 terminale este in mod evident tastatura lui Desire Z/G2, care foloseste un design inovator (Z Hinge), datorita mecanismului sau glisant. IntoMobile afirma ca tastatura noului smartphone este extrem de comoda, dar mecanismul glisant nu e chiar lucrul la care se asteptau reviewerii. Intre timp, posesorii de Nexus One se multumesc cu o tastatura virtuala destul de buna.

Ambele terminale ruleaza Froyo, ba chiar Nexus One vine cu Android 2.2.1, cea mai noua versiune de firmware disponibila la aceasta ora. Diferentele sunt minore intre OS-uri, deci nu va asteptati ca Nexus One sa "faca tumbe". O diferenta clara este faptul ca G2 vine cu mult mai multe aplicatii Google preinstalate decat celalalt model.

La capitolul hardware, avem de-a face cu telefoane similare ca design, ambele bazate pe corpuri de metal unibody, dar G2 este in mod clar mai mare decat Nexus One. O alta caracteristica similara este camera de 5 megapixeli cu blitz single LED, cu avantajul de partea lui G2, care prezinta un buton special pentru camera. O diferenta este faptul ca Desire Z foloseste un trackpad optic, in vreme ce Nexus One adopta trackball-ul.

Un motiv pentru care T-Mobile G2 ar putea dezamagi este procesorul sau de 800 MHz, care e comparat cu cel de 1GHz de pe Nexus One in clipul IntoMobile. Aflati daca megahertzii conteaza sau nu aruncand o privire asupra testelor efectuate de redactori.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×