T-Mobile Germania va lansa HTC Touch Diamond 2 si Touch Pro 2 in curand

3.382 ori
<b>T-Mobile Germania va lansa HTC Touch Diamond 2 si Touch Pro 2 in curand</b>Dupa ce am asistat la lansarea terminalelor Touch Diamond 2 si Touch Pro 2 in cadrul showului Mobile World Congress 2009, de la Barcelona, iata ca aflam ca handseturile vor fi puse in vanzare de catre T-Mobile Germania in prima jumatate a acestui an....

Dupa ce am asistat la lansarea terminalelor Touch Diamond 2 si Touch Pro 2 in cadrul showului Mobile World Congress 2009, de la Barcelona, iata ca aflam ca handseturile vor fi puse in vanzare de catre T-Mobile Germania in prima jumatate a acestui an.

Operatorul german va lansa Diamond 2 si Pro 2 drept MDA Compact V, respectiv MDA Vario V si trebuie sa aflati ca aceste variante se deosebesc de cele originale nu doar prin nume, ci si prin cateva trasaturi minore de design. Smartphone-urile vor sosi pe piata cel mai probabil in iunie si va reamintim ca HTC Touch Pro 2 vine cu un display touch WVGA De 3.8 inchi, camera de 3.2 megapixeli, WiFi, GPS si o tastatura glisanta QWERTY.

T-Mobile Compact V

Touch Diamond 2 este dotat cu un display touchscreen de 3.2 inchi, o camera de 5 megapixeli, WiFi, GPS si conectivitate 3G. Ambele handseturi folosesc cea mai noua varianta a interfatei TouchFLO 3D, care "mascheaza" perfect functiile lui Windows Mobile 6.1. HTC a facut modificari si la capitolul touchscreen-uri, care desi sunt rezistive, se vor comporta mai degraba ca si cele capacitive.

Sursa: Intomobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×