T-Mobile Germania va lansa HTC Touch Diamond 2 si Touch Pro 2 in curand

Autor:  | Publicat în:  T-Mobile 3.326 ori
<b>T-Mobile Germania va lansa HTC Touch Diamond 2 si Touch Pro 2 in curand</b>Dupa ce am asistat la lansarea terminalelor Touch Diamond 2 si Touch Pro 2 in cadrul showului Mobile World Congress 2009, de la Barcelona, iata ca aflam ca handseturile vor fi puse in vanzare de catre T-Mobile Germania in prima jumatate a acestui an....

Dupa ce am asistat la lansarea terminalelor Touch Diamond 2 si Touch Pro 2 in cadrul showului Mobile World Congress 2009, de la Barcelona, iata ca aflam ca handseturile vor fi puse in vanzare de catre T-Mobile Germania in prima jumatate a acestui an.

Operatorul german va lansa Diamond 2 si Pro 2 drept MDA Compact V, respectiv MDA Vario V si trebuie sa aflati ca aceste variante se deosebesc de cele originale nu doar prin nume, ci si prin cateva trasaturi minore de design. Smartphone-urile vor sosi pe piata cel mai probabil in iunie si va reamintim ca HTC Touch Pro 2 vine cu un display touch WVGA De 3.8 inchi, camera de 3.2 megapixeli, WiFi, GPS si o tastatura glisanta QWERTY.

T-Mobile Compact V

Touch Diamond 2 este dotat cu un display touchscreen de 3.2 inchi, o camera de 5 megapixeli, WiFi, GPS si conectivitate 3G. Ambele handseturi folosesc cea mai noua varianta a interfatei TouchFLO 3D, care "mascheaza" perfect functiile lui Windows Mobile 6.1. HTC a facut modificari si la capitolul touchscreen-uri, care desi sunt rezistive, se vor comporta mai degraba ca si cele capacitive.

Sursa: Intomobile.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×